Ήττα Κάρναβου στο Δημοτικό Συμβούλιο

 

Δημοτικό Συμβούλιο χτες,03/05/2017,και τελευταίο θέμα της Ημερήσιας Διάταξης -το οποίο προτάχθηκε ως πρώτο-η σύσταση της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης.

Ήταν η δεύτερη φορά που ήρθε ως θέμα μετά την  τελευταία απόσυρση του.

Σύσσωμη η αντιπολίτευση επισήμανε ότι η Διοίκηση του Δήμου δεν έκανε την απαραίτητη διαβούλευση μαζί της, αν και είχε τον απαραίτητο χρόνο . Επίσης αναδείχτηκε και το θέμα που είχε βάλει ο κ.Εμιρζάς στο προηγούμενο Δημοτικό Συμβούλιο. Ζήτησε να δει αν υπάρχουν συγγενείς των Δημοτικών Συμβούλων της μειοψηφίας στην λίστα των Δημοτών που επιλέγονται για την Επιτροπή Διαβούλευσης, διότι με κάποιον μαγικό τρόπο είχαν διαγράφει από την λίστα επιλογής των πολιτών την προηγούμενη φορά.

Τυχαίο;;;;

Δεν νομίζω!!!!

Το θέμα δεν ήταν όμως μόνο τι λέει ή κάνει η αντιπολίτευση. Το θέμα είναι και πως διαχειρίζεται και η διοίκηση τα θέματα που φέρνει στο Δημοτικό Συμβούλιο. Η εικόνα της Διοίκησης-και δεν είναι η πρώτη φορά αυτό-ήταν απογοητευτική. Και ενώ ήταν στην αρχή του  το Δημοτικό Συμβούλιο, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της Διοίκησης έλειπαν. Έλειπαν οι 10 από τους 25 περίπου, με αποτέλεσμα ο Δήμαρχος να αποσύρει το θέμα επειδή δεν είχε την απαραίτητη πλειοψηφία.

Υπάρχει η αίσθηση, ότι αν ο Δήμαρχος δεν πάει σε συναινέσεις με την αντιπολίτευση, θα επακολουθήσουν και άλλες τέτοιες ήττες, ειδικά στα θέματα που θέλουν αυξημένη πλειοψηφία για να εγκριθούν.

 

 

foto kallitheapress

Last modified onΠαρασκευή, 05 Μάιος 2017 15:00