ΧΑΜΟΣ στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ-Βάσω Μαργαρίτη

 

Τοποθέτηση Β.Μαργαρίτη στο χθεσινό ΔΣ:

 

Κύριε Πρόεδρε, Κύριε Δήμαρχε, Κυρίες και Κύριοι Συνάδελφοι,
Είμαι σε δυσάρεστη σήμερα θέση στο Δημοτικό μας Συμβούλιο, να καταγγείλω ένα θέμα το οποίο είχαμε καταγγείλει τον Νοέμβριο του 2014 και πιστέψαμε ότι είχε τελειώσει εκεί !!!
Καταγγείλαμε τότε την αντιδημοκρατική συμπεριφορά του Αντιδημάρχου σας, να κατεβάσει το πανό από την πρόσοψη του Δημαρχιακού Μεγάρου που είχε αναρτηθεί από τον Σύλλογο των εργαζομένων για να τιμήσει την Επέτειο της Εξέγερσης του Πολυτεχνείου και τα Θύματα της Χούντας, αλλά και την απαράδεκτη συμπεριφορά του Αντιδημάρχου σας, να αποκαλέσει τους Εργαζόμενους « τεμπέληδες Δημόσιοι Υπάλληλοι – αργόσχολοι – χαραμοφάηδες – λουφαδόροι – κομματόσκυλα », όταν ο ίδιος είναι ή ήταν υπάλληλος του Δήμου της Αθήνας.
• Καταγγείλαμε το γεγονός σαν απαράδεχτο, επισημαίνοντας ότι εισάγετε ΝΕΑ ΗΘΗ στην Πόλη μας.
Σήμερα όμως είμαστε μπροστά, σε όχι μόνο Απαράδεχτη και Αχαρακτήριστη για την Δημοκρατία μας Συμπεριφορά του Αντιδημάρχου σας, να μηνύσει το Διοικητικό Συμβούλιο των Εργαζομένων, αλλά και στο πρόσωπό τους, όλους τους εργαζομένους του Δήμου μας.
Κύριε Δήμαρχε,
Έπρεπε να τον εμποδίσετε, να του απαγορέψετε να προχωρήσει σε αυτή την μήνυση και να σύρει τους εργαζόμενους στα Δικαστήρια, με κίνδυνο να απολυθούν.
Είναι πρωτοφανής στην Ιστορία της Πόλης μας Πράξη !!!
Πράξη Απαράδεκτη !!!
Είχα πει και τότε, ότι εισάγετε ΝΕΑ ΗΘΗ και μας γυρνάτε σε εποχές που δεν πρέπει να ξεχάσουμε αλλά και που δεν θέλουμε να ξαναζήσουμε. Δεν Θέλω να ξαναζήσω την εποχή που ο Πατέρας μου, αγόραζε εφημερίδα στην οδό Δαβάκη, και την έκρυβε μέχρι να την φέρει στο σπίτι. Και σιγά την εφημερίδα τα ΝΕΑ του Λαμπράκη.
Κύριε Δήμαρχε, πάρτε θέση !!!
Κυρίες και Κύριοι Συνάδελφοι, πάρτε θέση !!!
Αυτή η ενέργεια, βαρύνει την Συνολικά την Διοίκηση και Ποινηκοποιεί την Πολιτική και Συνδικαλιστική Δράση.
Ζητήστε άμεσα από τον Αντιδήμαρχο σας, να αποσύρει την Μήνυση.
• Εσείς τον διορίσατε Αντιδήμαρχο, από εσάς πηγάζει η εξουσία του.
• Ζητήστε του λοιπόν ή να αποσύρει την Μήνυση ή ζητήστε του να παραιτηθεί ή Παραιτείστε τον εσείς τέλος πάντων !!!