Τιμητική παρουσία στον ΠΤΔ για την Καλλιθέα

Την πόλη μας εκπροσώπησε επάξια η πρώην Δημοτική Σύμβουλος κ.Αθηνά Εξάρχου, αναγνωρίζοντάς της ,την συνεχή της παρουσία στα κοινωνικά δρώμενα της πόλης μας και συγκεκριμένα στην Αιμοδοσία. 

Στο Δελτίο τύπου που εξέδωσε η ΠΟΣΕΑ αναφέρει:

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος, την Κυριακή 14 Ιουνίου Παγκόσμια Ημέρα του Εθελοντή Αιμοδότη, σε ειδική τελετή στο Προεδρικό Μέγαρο, βράβευσε τους Εθελοντές Αιμοδότες Μέλη της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Εθελοντών (Π.Ο.Σ.Ε.Α.) που έχουν προσφέρει άνω των 50 μονάδων αίματος, για τον άγνωστο πάσχοντα συνάνθρωπο και κατ’ επέκταση βράβευσε το Κίνημα της Εθελοντικής Αιμοδοσίας στην Χώρα μας.
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας απευθυνόμενος στους Εθελοντές Αιμοδότες, ανέφερε χαρακτηριστικά τα εξής: «Η βράβευση των αιμοδοτών αποτελεί εκπλήρωση στοιχειώδους χρέους από την πλευρά της Πολιτείας και απερίφραστης αναγνώρισης της ανιδιοτελούς προσφοράς σας στην κοινωνία και στο συνάνθρωπο».
Ο Υπουργός Υγείας κ. Κουρουμπλής τόνισε «Οι εθελοντές αιμοδότες αποτελούν τους αληθινούς κοινωνικούς καταλύτες, σε μια εποχή που το υπερτροφικό εγώ το οποίο κυριαρχεί, επιχειρεί να καταστρέψει κάθε έννοια αλληλεγγύης, να καταστήσει τον άνθρωπο ένα μοναχικό άτομο το οποίο νοιάζεται μόνο για τον εαυτό του αδιαφορώντας για το τι συμβαίνει στον συνάνθρωπό του».
Από την πλευρά του ο Πρόεδρος της ΠΟΣΕΑ κ. Χρήστος Πρωτόπαπας με πρόδηλη την συγκίνηση, και απευθυνόμενος προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ανέφερε τα εξής: «Κύριε Πρόεδρε σήμερα στείλατε με την πράξη σας αυτή στην ελληνική κοινωνία την πίστη σας σε αξίες όπως είναι : η αγάπη στον συνάνθρωπο, η προσφορά, η αλληλεγγύη, ο εθελοντισμός».

 

Υ.Γ. Αυτά να τα βλέπει ο σημερινός Δήμαρχος Καλλιθέας...

Last modified onΔευτέρα, 22 Ιούνιος 2015 08:00